imagine articol

U-Banca Transilvania primește vizita celor de la Germani Brescia

U-Banca Transilvania dispută miercuri, 23 noiembrie, o nouă partidă în 7Days EuroCup. Adversarii clujenilor vor fi italienii de la Germani Brescia. Prima minge se va juca la ora 19:30 pe parchetul de la BTarena. Bilete pot fi achiziționate de AICI, iar confruntarea va fi transmisă în direct la Prima Sport.

 

La Cluj-Napoca se va deplasa echipa care ocupă locul 10 în clasamentul din Italia, bifând trei succese și patru înfrângeri. Mai multe informații despre clubul din Lombardia puteți afla printr-un click AICI.

 

Pe de altă parte, Brescia are moralul ridicat grație unui succes repurtat duminică, în competiția internă. Alb-albaștrii au trecut de Tortona cu 83-68, iar Amedeo Della Valle și-a condus colegii spre victorie prin cele 24 de puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive. S-a remarcat de asemenea și David Cournooh, care a pus pe tabelă 14 puncte. 

 

În grupa noastră din EuroCup, Germani Brescia se află pe trei, bifând două rezultate pozitive și două eșecuri. Italienii au câștigat până acum cu Ulm și Prometey, pierzând de asemenea disputele cu Badalona, respectiv JL Bourg.

 

Din punct de vedere statistic, Amedeo Della Valle este cel mai bun marcator al viitorilor noștri adversari, izbutind statistici de 15.8 puncte și 4.8 pase decisive. Nu trebuie omis nici Troy Coupain, care reușește medii de 14.5 puncte și 4.0 recuperări. 

 

Pe de altă parte, pivoții Bresciei sunt agresivi în interiorul semicercului, ținându-și oponenții la un procentaj de sub 50% la aruncările de două puncte.

 

U-Banca Transilvania s-a impus în ultimul meci din Liga Națională, 92-62. În acest meci a debutat la formația noastră și noul conducător de joc, bosniacul Nemanja Gordić

 

Mihai Silvășan, antrenor U-Banca Transilvania

 

Va fi un meci dificil, jucăm cu o echipă bună, experimentată. Au jucători care știu ce înseamnă să evoluezi la acest nivel. Tocmai au învins în weekend pe Tortona, deci cu siguranță ne așteaptă un meci dificil. Din punctul nostru de vedere, ne dorim să facem un joc foarte bun, vrem să câștigăm. Venim după o pauză lungă, în care nu ne-am putut antrena la un nivel intens. Mulți jucători au fost plecați la națională, însă aceasta este situația. Mă bucur că am jucat o partidă înaintea confruntării cu Brescia. Sper ca la ora întâlnirii să fim într-o formă bună și să avem șanse la victorie. Contează sprijinul fanilor, îi așteptăm alături de noi în număr cât mai mare. Vrem să ne bucurăm împreună de un nou succes în EuroCup! 

 

Patrick Richard, căpitan U-Banca Transilvania 

 

Suntem entuziasmați, așteptăm să jucăm din nou în fața fanilor. Ultima dată când am jucat acasă am pierdut în EuroCup, așa că vrem să ne luăm revanșa. Ne așteptăm la un meci greu, echilibrat, cum sunt toate în această competiție. Trebuie să luptăm din greu! 

HAIDE "U"
0

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniTransylvania Recovery CenterReco SportConsiglieri