imagine articol

U-BT U20 ajunge la patru succese în campionat

U-BT U20 a câștigat și ultimul meci al turneului care s-a desfășurat în această perioadă la Cluj-Napoca. Baschetbaliștii lui Horia Pascu au învins-o fără prea mari emoții pe CSU Știința Slam București cu scorul de 81-63. Meciul s-a desfășurat joi, la BTarena.

Anterior, trupa noastră a răpus-o săptămâna trecută și pe ABC Laguna București. Drept urmare, U-BT a ajuns la patru succese în campionat și a acumulat până la ora actuală o singură înfrângere. 

Horia Pascu, antrenor U-BT U20

Un meci împotriva unei echipe solide a celor de la Știința, însă un meci care a avut două reprize total diferite din punctul nostru de vedere. Dacă în prima jumătate am fost agresivi, lucru care ne-a ajutat să înscriem coșuri ușoare, în a doua jumătate, după minutul 33-34, ne-am relaxat și le-am permis celor de la Știința să se apropie. Le-am lăsat aruncări deschise și nu ne-au iertat, revenind la șase lungimi, după ce noi am avut aproape 30 de puncte avantaj. Spre final ne-am apărat mai exact, am câștigat niște mingi în apărare și am redus diferență pe tabelă. Mă bucur că i-am putut folosi și pe cei de la echipa de seniori și că am reușit să câștigăm. Haide U!

Parteneri