imagine articol

Victorii pe linie pentru echipa U18

Academia U-BT continuă să performeze în campionatele naționale de juniori. O nouă formație a clubului nostru va încheia fără înfrângere prima parte a sezonului. Este vorba despre echipa U18, care a obținut alte trei succese în cadrul turneului desfășurat în acest weekend la Cluj-Napoca.

Cu alte cuvinte, baschetbaliștii pregătiți de Mihai Racovițan și Horia Pascu au disputat turneul retur cu AS BC Valbon Arad, CSS Viitorul Cluj-Napoca și CS SCM Timișoara. În jocul cu arădenii, juniorii alb-negri au câștigat cu 111-34. Apoi, U-BT s-a impus în derby-ul local de sâmbătă cu CSS Viitorul, scor 77-54. În fine, clujenii au câștigat și partida cu Timișoara, 78-64.

U-BT ajunge astfel la 12 victorii consecutive în actuala stagiune.

Horia Pascu, antrenor secund U-BT U18

Un turneu reușit din punctul meu de vedere, am câștigat toate cele trei meciuri, iar două au fost adjudecate într-o manieră categorică. Băieții au reacționat corect în ultimul meci cu Timișoara. Mă bucur că au rămas concentrați și mai ales că nu ne-am accidentat. Acesta a fost ultimul joc din 2021 și mă bucur că s-a încheiat cu o victorie. Le urez tuturor sărbători fericite și un an nou cu sănătate. 

Parteneri