imagine articol

Victorii pe linie la turneul U18 pentru U-BT

U-BT este una dintre echipele care au confirmat la turneul final U18. Competiția se desfășoară în aceste zile la Oradea, iar baschetbaliștii lui Horia Pascu au obținut numai rezultate pozitive. Juniorii noștri au fost în prima fază a competiției în aceeași grupă cu ABC Lions Craiova, LPS Focșani și LPS CSM Bihorul Oradea.

În primul meci, U-BT a răpus-o pe ABC Lions Craiova cu 103-50. Ulterior, joi, alb-negrii au trecut de LPS Focșani cu 82-46. În fine, clujenii au avut parte de un meci mai disputat în fața bihorenilor, pe care i-au depășit vineri cu 68-56.

În semifinalele campionatului, programate sâmbătă, 22 mai, U-BT va da piept cu CSS Nr. 6 Dinamo București. Partida este programată la ora 14:00.

Horia Pascu, antrenor U-BT U18

Ne bucurăm că am reușit să câștigăm azi împotriva unei echipe bune a orădenilor, chiar dacă nu am reușit cel mai bun meci al nostru. Am intrat puțin prea relaxați în meci, lucru care nu ne caracterizează. Concentrarea noastră nu a fost la maximum azi și sigur din acest motiv am pierdut 24 de mingi în atac. Suntem conștienți de importanța meciului de mâine, am vorbit cu băieții despre acest aspect și sunt sigur că mâine vom arăta altfel. Ne dorim să trecem de Dinamo și să jucăm duminică pentru medaliile de aur. Haide U!

Alexandru Pașca, U-BT U18

Meciurile din grupă au fost unele foarte bune, noi reușind să câștigăm toate partidele și să ne clasăm pe primul loc. Nivelul de dificultate al meciurilor a crescut treptat și simt că ne-am adaptat mai bine. Suntem foarte încrezători în forțele proprii, știm foarte bine de ce suntem capabili și suntem foarte motivați să ne atingem scopul, medalia de aur. Noi avem nevoie ca acum să fim mai echipă ca niciodată, să arătăm determinare pe teren și să ne concentrăm 40 de minute în semifinală și apoi în finală pentru a ieși campioni. 

HAIDE "U"
0

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschKineticPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniTudor Tailor