imagine articol

Victorie prețioasă la Sibiu

Echipa noastră de Under 18, antrenată de Răzvan Cenean și Mihai Racovițan, a reușit o victorie importantă în economia Grupei A-A a Fazei Semifinale, în deplasare cu CSU Sibiu. Acest triumf este cu atât mai important cu cât el vine în condiții speciale, U-BT fiind lipsită de aportul a patru jucători, respectiv Luca Domocoș, Mihai Cârcoană, Mihai Blagu și Modibo Diaby.

Ca și în meciurile din Faza de Clasificare, în care CSU Sibiu s-a impus de fiecare dată, sibienii au început curajos meciul de la Șura Mică și s-au distanțat rapid (11-2, min. 4), însă baschetbaliștii noștri au revenit și au anulat deficitul până la finalul primului sfert (18-17).

Sfertul al doilea a fost unul marcat de echilibru, însă la revenirea de la vestiare U-BT nu s-a mai uitat în urmă și și-a adjudecat derby-ul grupei cu scorul de 80-68 (17-18, 17-11, 18-14, 28-25)

În celălalt meci care s-a disputat în cadrul etapei a 4-a a Fazei Semifinale, CSȘ Târgoviște a trecut de Sevlar Ploiești cu 59-49, în timp ce jocul dintre CSȘ Târgu Jiu și BC Slam București a fost amânat pentru data de 3 martie. 

În etapa viitoare, U-BT va primi vizita celor de la CSȘ Târgoviște, CSU Sibiu va juca pe teren propriu cu CSȘ Târgu Jiu și Sevlar va înfrunta BC Slam. 

Parteneri