imagine articol

Victorie în prelungiri cu Timișoara, în ultima etapă a Turneului de Baraj

Echipa noastră de Under 18, antrenată de Tudor Dumitrescu și Andrei Marchiș, a înfruntat CSȘ Bega Timișoara în ultimul joc din cadrul Turneului de Baraj. Ambele echipe erau deja calificate la Turneul Final prin prisma rezultatelor înregistrate în primele două zile ale competiției, organizate la Cluj-Napoca de CSȘ Viitorul.

Meciul, disputat la sala de sport a Școlii ”Ion Agârbiceanu” din cartierul Mărăști, a fost unul foarte echilibrat în prima sa jumătate, echipa noastră având un singur punct avans la pauză.

La revenirea de la vestiare, băieții noștri au apăsat pedala de accelerație și păreau să se desprindă în câștigătoare, însă bănățenii au revenit puternic în ultima perioadă și au anulat un avantaj ce la un moment dat era de peste 10 puncte.

În repriza de prelungiri, U-BT a fost mai concentrată și a înscris 14 puncte, față de doar 7 ale timișorenilor și astfel câștigă Turneul de Baraj.

U-BT Cluj-Napoca - CSȘ Bega Timișoara 82-75 (18-17, 20-20. 21-12, 9-19, 14-7)

În celălalt meci al zilei, Viitorul Cluj a depășit Laguna București, scor 80-62.

Echipa noastră se califică, prin urmare, la Turneul Final ce va avea loc la București, în organizarea ACS 4Sports Agronomia, în perioada 6-10 mai.

În afară de cele două echipe calificate din Turneul de Baraj și de gazde, în ultimul act vor mai evolua echipele Știința București, CN Aurel Vlaicu București, Steaua CSM EximBank București, CSU Sibiu și ABC Athletic Constanța.

Echipele vor fi împărțite în două grupe de câte patru, care vor juca fiecare cu fiecare, primele două clasate din fiecare grupă urmând a se încrucișa în semifinale.

Programul jocurilor nu a fost stabilit încă.

Parteneri