imagine articol

U18: Victorie și în ultimul meci de la Mediaș

U-Mobitelco a încheiat cu o victorie convingătoare Turneul de Clasificare de la Mediaș, oponenta din ultimul act fiind C.S.Ș. Nagy Mozes Târgu Secuiesc.

Elevii lui Horia Pascu și Branko Cuic nu au lăsat nicio clipă inițiativa, reușind să țină adversarul sub zece puncte marcate în fiecare dintre sferturi.

Aceasta a fost a patra victorie din acest turneu, luând în considerare și rezultatul de forfait cauzat de neprezentarea echipei CSU Brașov.

DECLARAȚIE

Thumbnail

Horia Pascu, antrenor principal: ”A fost primul turneu din acest sezon, așadar sunt trei victorii bune, fără să luăm în calcul partida cu CSU Brașov, câștigată la masa verde. În fiecare meci am urmărit evoluția în ansamblu a echipei, băieții au crescut de la meci la meci. Jucătorii au avut anumite target-uri de respectat și de îndeplinit, suntem, în ansamblu, mulțumiți de evoluția lor. Așteptăm meciurile mai tari, să ne vedem adevărata valoare”.

CASETA TEHNICĂ:

C.S.Ș. Târgu Secuiesc - U-Mobitelco 29-97 (8-30, 6-16, 6-27, 9-24)
Marcatori U-Mobitelco:
Vida 16, Maneasz 16, Mureșan 13, Gugura 11, Tămășdan 10, Mircean 7, Marton 7, Chioreanu 6, Cocaină 4, Ștețca 3, Cherecheș 2, Cristea 2.

Mulțumim părinților prezenți la Mediaș pentru imagini!

Parteneri