imagine articol

U18: Victorie din nou cu Oradea

Echipa noastră de Under 18, antrenată de Răzvan Cenean și Mihai Racovițan, asistați de preparatorul fizic Andrei Bălan, a învins pentru a treia oară în acest sezon pe LPS Bihorul CSM Oradea.

De această dată, meciul a contat pentru etapa a 4-a a Fazei Semifinale a Campionatului Național Under 18, partida disputată în sala B a BTarena fiind adjudecată cu scorul de 91-60 (24-18, 24-23, 20-10, 23-9). A fost un meci echilibrat în prima sa jumătate. 

Cele două echipe s-au mai duelat de două ori în această ediție de campionat, fiind colege de grupă și în prima fază. În primul turneu, găzduit de echipa noastră, U-BT s-a impus cu 80-66, în returul din Oradea scorul fiind mai strâns, însă tot în favoarea noastră: 74-63. 

În cadrul aceleiași etape, CSU Sibiu - CSȘ Târgoviște 67-89, iar CSȘ-CSM Sighetu Marmației joacă pe teren propriu în compania celor de la CSȘ Mediaș. 

U-BT este neînvinsă în acest sezon, atât în prima fază, cât și în Faza 2. Faza Semifinală A se joacă în sistem de etape săptămânale, tur-retur, la Turneul Final calificându-se primele trei clasate. 

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit