imagine articol

U18: Victorie cu Târgu Jiu și calificare la Turneul Final

Echipa noastră de Under 18, antrenată de Răzvan Cenean și Mihai Racovițan, și-a asigurat matematic calificarea la Turneul Final al Campionatului Național, în urma disputării meciului cu CSȘ Târgu Jiu din etapa a 8-a a Fazei Semifinale. 

Baschetbaliștii noștri nu au lăsat nicio șansă adversarului în meciul disputat marți după-masă, adjudecându-și primul sfert la o diferență concludentă: 26-9. 

Celelalte secvențe au fost bune oportunități pentru cei doi antrenori de a testa diferite formule de joc, toți jucătorii înscriși pe foaie bifând cel puțin 10 minute de joc. 

U-BT Cluj-Napoca - CSȘ Târgu Jiu 70-42 (26-9, 18-12, 14-14, 12-7)

În celelalte meciuri ale rundei din Grupa A-A, CSU Sibiu s-a impus pe teren propriu cu Sevlar Ploiești, scor 72-41, în timp ce CSȘ Târgoviște a ieșit învingătoare din duelul cu BC Slam București, scor 71-60.

Echipa noastră ocupă poziția a treia în clasament, cu 9 victorii și 3 înfrângeri, însă cu un meci mai puțin, la mare distanță de ocupata poziției a 4-a. Calificarea la Turneul Final este matematic asigurată. 

Următorul meci pentru echipa noastră va fi pe teren propriu, cu liderul CSU Sibiu, în cadrul etapei a 9-a. Partida se va disputa sâmbătă, 14 aprilie, cu începere de la ora 13.30, în Sala Polivalentă B.

Parteneri