imagine articol

U18: Victorie cu CSȘ Sighetu Marmației, locul 1 după prima fază

Echipa noastră de Under 18, antrenată de Răzvan Cenean, Mihai Racovițan și Andrei Bălan (preparator fizic), a disputat astăzi singurul meci pe care îl avea programat în cadrul celui de-al 5-lea turneu al primei faze a Campionatului Național.

Adversarul de astăzi, CSȘ Sighetu Marmației, a venit decisă la Cluj să își vândă scump pielea și a reușit un joc bun pe parcursul primelor 15 minute, perioadă în care a avut inițiativa. Baschetbaliștii noștri au reintrat în joc și lucrurile au revenit pe făgașul normal, U-BT impunându-se la o diferență de 25 de puncte.

  • CSȘ Sighetu Marmației - U-BT Cluj-Napoca 58-83 (23-17, 9-24, 12-18, 14-24)

Meciul s-a jucat în prologul Turneului 5, celelalte jocuri urmând să se dispute, cu o excepție, în 30 noiembrie. Programul complet al turneului poate fi consultat în secțiunea specifică a categoriei - CLICK AICI.

Echipa noastră este neînvinsă după 10 meciuri și și-a asigurat deja matematic locul în Faza Semifinală A, fiind câștigătoare a Grupei 1, indiferent de rezultatele ce se vor mai înregistra în Turneul 5 și 6.. Sistemul competițional al categoriei cuprinde în această fază un număr de șase turnee, practic disputându-se meciuri tur-retur între toate componentele grupelor. Primele trei clasate se califică în Faza Semifinală A.

Parteneri