imagine articol

U18: Turneul 6, la Cluj. Componența grupei în Faza Semifinală A

Echipa noastră de Under 18, antrenată de Răzvan Cenean, Mihai Racovițan și Andrei Bălan (preparator fizic), se află în fața ultimelor meciuri din cadrul primei faze a Campionatului Național. U-BT va găzdui patru meciuri din această ultimă rundă, toate programate a se disputa în 11 ianuarie în BTarena. Celelalte două meciuri ale etapei se vor disputa la Arad.

În cadrul acestui turneu, U-BT va juca două meciuri, după cum urmează:

  • 09.30 Cetate Deva - U-BT Cluj-Napoca
  • 15.30 U-BT Cluj-Napoca - LPS Târgu Mureș

Programul complet al turneului poate fi consultat la secțiunea Rezultate și Program a categoriei Under 18 (CLICK AICI).

Echipa noastră este neînvinsă după 10 meciuri și și-a asigurat deja matematic locul în Faza Semifinală A, fiind câștigătoare a Grupei 1, indiferent de rezultatele ce se vor mai înregistra în acest turneu. Conform Regulamentului Specific al categoriei Under 18, în Faza Semifinală A se califică primele trei clasate din cele patru grupe. Așadar, alături de U-BT mai fac pasul în această grupă LPS Bihorul Oradea și CSȘ-CSM Sighetu Marmației. Din Grupa 2, adversarele noastre vor fi CSU Sibiu, CSȘ Târgoviște și CSȘ Mediaș

Faza Semifinală A se va juca în sistem de etape săptămânale, tur-retur, la Turneul Final calificându-se primele trei clasate. Prima etapă este programată în week-end-ul 19-20 ianuarie, returul încheindu-se la finele lunii martie. 

Parteneri