imagine articol

U18: Neînvinși la finalul turului primei faze

Echipa noastră de Under 18, antrenată de Răzvan Cenean (antrenor principal), Mihai Racovițan (antrenor secund) și Andrei Bălan (preparator fizic), și-a continuat parcursul fără greșeală în prima fază a Campionatului Național Under 18, după ce în cel de-al treilea turneu al fazei, disputat la Cluj-Napoca, a contorizat două victorii din tot atâtea jocuri disputate. 

Primul joc a opus echipei noastre cea mai slabă formație a Grupei A, Cetate Deva, echipă ce nu a cunoscut gustul victoriei în această ediție de campionat. Staff-ul tehnic al echipei noastre a luat decizia de a odihni mai mulți jucători, pentru a oferi timp de joc tuturor componenților lotului, însă acest lucru nu s-a simțit în teren. U-BT a fost la cârma jocului din prima secundă până la fluierul final, oaspeții reușind să modifice rar tabela, în special de la linia de fault. Scorul a fost unul edificator, 112-17.

Cel de-al doilea joc, disputat în Sala Liceului cu Program Sportiv, a fost ceva mai echilibrat, mureșenii de la LPS încercând din răsputeri să stea în meci. U-BT s-a impus, însă, cu 93-46 și încheie, astfel, turul cu maxim de puncte. 

În celelalte meciuri ale turneului, s-au înregistrat următoarele rezultate:

  • LPS Bihorul Oradea - CSȘ-CSM Sighetu Marmației 67-69
  • Viitorul Cluj-Napoca - LPS Târgu Mureș 91-72
  • CSȘ-CSM Sighetu Marmației - Valbon Arad 79-71
  • Cetate Deva - Viitorul Cluj-Napoca 14-72

Primul turneu din cadrul returului este programat să se dispute peste două săptămâni, echipa noastră urmând să joace cu Valbon Arad, LPS Bihorul Oradea și Viitorul Cluj-Napoca. 

Sistemul competițional al categoriei cuprinde în această fază un număr de șase turnee, practic disputându-se meciuri tur-retur între toate componentele grupelor. Primele trei clasate se califică în Faza Semifinală A.

Parteneri