imagine articol

U18: Meciul cu CSȘ Sighetu Marmației, miercuri

Echipa noastră de Under 18, antrenată de Răzvan Cenean, Mihai Racovițan și Andrei Bălan (preparator fizic), va juca la Cluj-Napoca în cadrul celui de-al 5-lea turneu al Grupei 1 a Campionatului Național. 

Sportivii noștri vor avea de disputat un singur joc în cadrul acestui turneu, cu CSȘ-CSM Sighetu Marmației, meci programat inițial să se dispute în 1 decembrie. Acesta va avea loc, însă, miercuri, 28 noiembrie, cu începere de la ora 12, în Sala B din BTarena. În tur, U-BT s-a impus cu 93-62. 

De altfel, toate meciurile au fost devansate cu o zi sau doua, astfel încât sportivii să poată fi liberi de 1 decembrie. Programul complet al turneului poate fi consultat în secțiunea specifică a categoriei - CLICK AICI.

Echipa noastră este neînvinsă după 9 meciuri și și-a asigurat deja matematic locul în Faza Semifinală A. Sistemul competițional al categoriei cuprinde în această fază un număr de șase turnee, practic disputându-se meciuri tur-retur între toate componentele grupelor. Primele trei clasate se califică în Faza Semifinală A.

Parteneri