imagine articol

SUNTEM CAMPIONI NATIONALI LA U18!

Echipa noastra a devenit campioana nationala la juniori U18 dupa ce a castigat finala disputata impotriva echipei CSS Unirea Iasi cu scorul de 69-62 (21-17, 15-11, 19-14, 14-20).

Marcatorii echipei noastre au fost Anghel 20 (8 rec.), Lazar 13 (15 rec.), Dragoste 13 (9 rec., 5 interceptii), Pogacean si Petris cu cate 7, Helgiu 5, Cuibus si Ursuleanu cu cate 2.

Cei mai buni marcatori pentru Iasi au fost Popovici cu 30 puncte, Cobzaru si Stamate cu cate 9.

Razvan Cenean: "Suntem campioni! Vreau sa felicit echipa pentru aceasta victorie importanta si la fel ca si anul trecut vreau sa faca un apel la compania de apa sa incalzeasca apa in Somes. Venim! Vreau sa le multumesc baietilor pentru ca au jucat foarte bine astazi, lui Bobo Pintea si parintilor. Este un titlu foarte important pentru clubul nostru si suntem mandrii de aceasta realizare. De asemenea vreau sa multumesc organizatorilor pentru ca la premiere cand ne bucuram si cantam Slava tie, studentie, au pus la statie imnul nostru."

Mario Lazar: "A fost destul de greu insa am jucat de la inceput pana la sfarsit ca o echipa, am condus tot meciul. Sunt foarte emotionat, acest titlu inseamna foarte mult pentru mine, am muncit intens 3 ani la Cluj."

Cristian Anghel: "A fost o finala destul de grea, insa ne-am mobilizat destul de bine si am reusit sa castigam. Pentru mine este cea mai mare realizare a carierei si, avand in vedere ca sunt la final de juniorat, aceasta medalie de aur este cu atat mai importanta."

Mario Lazar a fost ales in echipa turneului, best- five.

Iata palmaresul clubului nostru in acest sezon, pana in acest moment:

- U 13- locul 6

- U14- locul 3

- U15- locul 3

- U 16 - locul 1

- U 17 - locul 2

- U 18 - locul 1

- seniori - locul 4

In iunie si iulie se va disputa, la Brasov, Liga Nationala la Minibaschet, acolo unde clubul nostru participa cu 4 echipe la babybaschet si cu 5 la minibaschet. De asemenea echipa de U 23 este calificata la turneul final care va avea loc in luna septembrie.

Parteneri