imagine articol

România a câștigat ultimul meci la FIBA European Challenger U18

România a încheiat cu un rezultat pozitiv participarea la FIBA European Challenger U18. Formația noastră a învins reprezentativa similară a Irlandei, scor 79-76. Meciul a contat pentru stabilirea locurilor 5-7. 

Baschetbaliștii lui Ionuț Bâscoveanu s-au aflat la cârma jocului încă din debut, mergând inclusiv la 12 puncte pe tabela de marcaj. Irlanda a revenit de mai multe ori pe tabelă, dar tricolorii au avut forța să încheie meciul în notă pozitivă. Din nou, acest lucru s-a datorat lui Dragoș Lungu, care a fost ajutat perfect de David Antonescu și David Oprea. Cei doi au combinat pentru 24 de puncte.

În schimb, Dragoș Lungu a izbutit 17 puncte, 9 recuperări, o intercepție și un capac. Luca Colceag a contribuit prin 2 puncte, 9 recuperări și 2 intercepții. Darius Coste și David Lăpuște au evoluat 9, respectiv 5 minute, fără să puncteze pe tabelă. Tudor Șomăcescu nu a jucat în acest meci. 

România va ocupa locul 5 indiferent de rezultatele care vor fi duminică. Bilanțul jucătorilor tricolori este de 2 victorii și 2 înfrângeri la turneul din Slovacia.

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit