imagine articol

Juniorii de la U-Banca Transilvania, convocați la loturile naționale

În această perioadă sunt programate reunirile mai multor echipe naționale de juniori și seniori. Drept urmare, câțiva dintre baschetbaliștii de la Academia U-BT ne vor reprezenta la nivel internațional.

 

Spre exemplu, pe adresa clubului nostru a sosit o convocare pentru Alexis Petric, care va activa la naționala U16. Echipa noastră va efectua primele antrenamente la București, începând de joi. Tinerii baschetbaliști vor fi într-un cantonament de lungă durată, timp în care vor disputa și meciuri amicale. 

 

Ulterior, România va participa în perioada 2 august – 14 august la Campionatul European, Divizia B. Competiția va avea loc la Pitești, iar adversarii noștri sunt Bosnia, Georgia, Islanda și Austria. 

 

Pe de altă parte, la reprezentativa U18 au fost selecționați Akos Szentkuti și David Fîntînă, doi dintre juniorii ce s-au remarcat și la turneul final de acum câteva săptămâni. Naționala U18 se va reuni pe 21 iunie, în vederea pregătirii pentru Campionatul European, Divizia B. 

 

Întrecerea va avea loc în Portugalia în perioada 21 iulie – 31 iulie, însă până atunci tricolorii vor susține mai multe jocuri de verificare. Adversarii nu au fost încă stabiliți. 

HAIDE "U"
0

Parteneri