imagine articol

Echipa U18 ratează la mare luptă calificarea la turneul final

Din păcate, echipa U18 a clubului nostru nu a reușit să se califice la faza decisivă a campionatului. U-BT a luat parte la turneul semifinal de la București, unde a obținut două victorii și un eșec. Din păcate, rezultatele nu ne-au avantajat în economia clasamentului.

 

Practic, U-BT a pierdut primul joc, împotriva celor de la CS Vâlcea 1924 Râmnicu Vâlcea, scor 91-70. Apoi am obținut un succes în fața celor de la ACS Stomart Iași, scor 92-61. În ultimul meci, i-am depășit echipa Colegiului Național Aurel Vlaicu, scor 72-69.

 

U-BT va lua astfel parte la Turneul Final B. 

 

Flavius Lăpuște, antrenor U-BT U18

 

Din păcate, în meciul cu Vâlcea, care a fost inițial și cel mai important, am cedat sfârșitul sfertului 2, precum și sferturile 3 și 4, chiar dacă am condus cu 10 puncte. Mai mult, Vlaicu a învins ieri pe Vâlcea la 3 puncte diferență. Pe de altă parte, în meciul cu Vlaicu, noi aveam 18 puncte avantaj și eram calificați la turneul final, însă în sferturile 3 și 4 nu am reușit să păstrăm diferența. Ca un alibi, din nefericire am fost sabotați de arbitraj și de noi înșine. Mai mult, constat că ne-am obișnuit să avem un asemenea arbitraj la nivel de juniorat. Vreau totuși să punctez că dacă am fi avut atitudinea din primul sfert și jumătate și nu am fi căzut în plasa frustrării arbitrajului, bifam o calificare facilă. Acesta este baschetul, înveți la fiecare meci. O echipă stabilă, care are informația și știe să anticipeze, reușește să performeze. Noi nu am reușit și am pierdut calificarea în primul meci cu Vâlcea, unde am cedat pueril multe mingi. Din greșeli se crește o echipă, dar aici vorbim de U18. Am avut un parcurs bun, dar am pierdut calificarea pe mâna noastră. 

 

HAIDE "U"
0

Parteneri