imagine articol

Echipa U18 a terminat campionatul pe locul 6

În această săptămână, echipa U18 a disputat turneul final la București. Baschetbaliștii antrenați de Răzvan Cenean și Horia Pascu au terminat astfel campionatul pe locul 6, după ce au pierdut meciul cu CSM Constanța.

 

U-BT a început cu dreptul turneul și a învins-o la mare luptă pe Steaua București cu scorul de 85-80. Meciul s-a desfășurat sub semnul echilibrului, iar alb-negrii și-au impus ritmul pe final. Akos Szentkuti a izbutit 27 de puncte, 9 recuperări și 4 pase decisive, în vreme ce Matei Câmpeanu a contribuit prin 25 de puncte și 2 pase decisive.

 

În al doilea joc, clujenii au fost învinși de CSM Constanța cu 72-62. Akos Szentkuti s-a evidențiat prin 21 de puncte, 7 recuperări și 2 pase decisive. Ulterior, în ultima partidă din grupă, U-BT a pierdut și cu CSO Voluntari, 86-71. Akos Szentkuti a realizat un double-double, prin 16 puncte, 15 recuperări și 2 pase decisive.

 

Mai departe ne-am duelat cu ABC Pro Leii București și am repurtat un succes cu 83-69. Din nou, Akos Szentkuti a fost cel mai bun om al nostru, prin cele 23 de puncte, 10 recuperări și 5 pase decisive. David Fîntînă a strâns 17 puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive.

 

În meciul care a stabilit locurile 5-6, U-BT s-a reîntâlnit cu CSM Constanța. Dobrogenii s-au dovedit din nou a fi mai puternici, câștigând cu 78-59. Szentkuti a reușit 20 de puncte, 6 recuperări și o pasă decisivă. Vladimir Georgescu a încheiat disputa cu 14 puncte și 2 recuperări.

HAIDE "U"
0

Parteneri