imagine articol

Echipa U18 a obținut biletele pentru turneul final

Trei victorii din trei a obținut echipa noastră în cadrul ultimului turneu desfășurat la Cluj-Napoca. U-BT a încheiat pe primul loc grupa A la categoria U18. Echipa lui Horia Pascu a trecut de ABC Laguna București, CSS Tulcea și CSS nr 1. Athletic Constanța. 

U-BT a învins-o pe CSS Nr 1. Athletic Constanța în primul meci, care a avut loc sâmbătă dimineața. Ardelenii s-au impus cu 109-61. Ulterior, alb-negrii au răpus-o pe CSS Tulcea cu 103-56.

Grasu și compania au încheiat turneul duminică, în fața celor de la Laguna București. La finalul meciului, tabela indica 74-50.

U-BT se califică așadar la turneul final și a suferit o singură înfrângere până la ora actuală.

Horia Pascu, antrenor U-BT U18

Ne bucurăm că ieșim din turneul semifinal cu trei victorii din trei meciuri. Ne bucurăm că am avut ocazia să jucăm într-o sală așa de frumoasă, practic am jucat acasă. Am avut și aportul jucătorilor care evoluează la echipa mare, lucru care a ridicat nivelul echipei noastre. Am avut evoluții bune, ne-am bucurat de baschet împreună și așteptăm cu nerăbdare turneul final. Mă bucur de asemenea că am reușit să rotesc tot lotul de jucători, lucru care este important pentru toți. Haide U! 

HAIDE "U"
0

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschKineticPeakVisit Cluj