imagine articol

Echipa U18 a încheiat campionatul pe locul 7

Final de sezon și pentru juniorii U18 de la U-BT. Echipa antrenată de Mihai Racovițan și Horia Pascu a fost în aceste zile la Craiova, acolo unde s-a desfășurat turneul final. Baschetbaliștii noștri au bifat două victorii și trei înfrângeri, pentru a se clasa pe locul șapte. 

Primul meci a fost miercuri și s-a desfășurat sub semnul echilibrului. U-BT a înfruntat-o pe ABC Laguna București, care ne-a condus cu 19-9 pe tabela de marcaj la finalul primului sfert. Ne-am revenit pe parcurs, însă în cele din urmă am cedat la diferență minimă duelul, scor 68-67. 

Ulterior, în al doilea joc, ardelenii au dat piept cu CSS Nr. 6 Dinamo București, care ne-a învins cu 76-66. A venit partida cu Timișoara, iar Lăpuște și compania au oferit un joc solid pe ambele faze. Drept urmare, am câștigat cu 84-72. 

Mai departe, alb-negrii s-au duelat sâmbătă cu CSU Știința Slam București, fiind depășiți cu scorul de 81-60. 

În meciul care a stabilit locurile 7-8, U-BT s-a reîntâlnit cu Timișoara. Ne-am impus și de această dată, scor 75-72. David Lăpuște a izbutit 31 de puncte, 11 recuperări și 8 pase decisive. De altfel, David a terminat turneul cu medii de 30.0 puncte, 8.8 recuperări și 6.0 assist-uri.

Mihai Racovițan, antrenor U-BT U18

A fost un turneu foarte dificil din punct de vedere fizic, din cauza faptului că noi practicăm un baschet agresiv. Încercăm să avem intensitate foarte mare în apărare și în atac. Pe finalul turneului s-a văzut oboseala la jucătorii care au avut mai multe minute. Una peste alta, sunt mulțumit de randamentul băieților. Am văzut un plus în jocul echipei. Chiar dacă locul nu ne onorează, sentimentul este unul pozitiv. Totodată, țin să îi felicit pe băieți și vrem să le mulțumim tuturor celor care ne-au susținut în acest sezon. Așteptăm să lucrăm cât mai bine cu băieții care vor rămâne la noi la club.  

Parteneri