imagine articol

David Lăpuște, MVP-ul turneului final U18

David Lăpuște a fost desemnat cel mai valoros jucător la turneul final U18, care s-a încheiat duminică la Craiova. Baschetbalistul care evoluează și la formația de seniori a strălucit în meciurile disputate alături de formația condusă de Mihai Racovițan.

Mai exact, David a izbutit 35 de puncte, 7 recuperări și 2 pase decisive încă din partida inaugurală, cu Laguna București. Apoi, în meciul cu CSS Nr. 6 Dinamo București, Lăpuște a reușit 25 de puncte, 9 recuperări și 11 assist-uri.

David a condus-o pe U-BT spre victorie în fața Timișoarei, când a totalizat 30 de puncte, 13 recuperări și 7 pase decisive. De asemenea, împotriva celor de la Știința Slam București, fundașul s-a evidențiat prin 29 de puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive.

În ultima confruntare, Lăpuște a strâns 31 de puncte, 11 recuperări și 8 pase decisive. Drept urmare, el a primit titlul de MVP, fiind ales totodată în echipa ideală a turneului. 

David Lăpuște, U-BT U18

Pentru mine acest turneu a fost o experiență foarte frumoasă, pe care nu o voi uita niciodată, alături de colegii cu care am împărțit vestiarul și care mi-au fost o a doua familie încă de când eram mic. Mă bucur mult pentru premiile individuale de la finalul turneului. Nu le-aș fi obținut fără ajutorul colegiilor mei. Le mulțumesc încă o dată pentru momentele frumoase din acest sezon și pentru că au făcut parte din începutul drumului meu în baschet.

HAIDE "U"
0

Parteneri