imagine articol

David Lăpuște, convocat la naționala U18

În luna decembrie, naționalele de juniori au programate cantonamente de pregătire în diverse orașe ale țării. Reprezentativa U18 se află la Târgoviște, iar printre baschetbaliștii convocați se numără și fundașul clubului nostru, David Lăpuște.

Lăpuște nu a efectuat deplasarea în Turcia și s-a alăturat aseară colectivului condus de antrenorii Cătălin Tănase (CSM Târgoviște) și Cătălin Ștefănescu (CSM Galați). Reprezentativa U18 va fi cantonată până în 4 ianuarie. 

Prin aceste acțiuni, Federația Română de Baschet își dorește să formeze generații cât mai puternice, capabile să participe cu succes la turneele finale. Naționala U18 va participa la Campionatul European rezervat Diviziei B. Competiția se va desfășura în perioada 30 iulie – 7 august 2022 la Oradea.

David Lăpuște, jucător U-Banca Transilvania

Convocarea la lotul național este mereu binevenită, indiferent în ce perioadă a anului, chiar dacă e de sărbători sau în timpul verii. Eu mereu o să mă duc cu plăcere și mândrie să ajut echipa națională să își atingă obiectivele și o să dau totul la antrenamente și în meciuri. Acum ne aflăm în cantonament la Târgoviște pentru a ne antrena împreună. Deși nu avem meciuri în această perioadă, ne pregătim din greu și încercăm să formăm o chimie cât mai bună între noi pentru Campionatul European care ne așteaptă în vară. Odată ajunși acolo, vrem să obținem rezultate cât mai bune pentru România. 

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit