imagine articol

U16: Victorie așteptată a U-BT 1 în fața ”mezinilor” de la U-BT 2

Campionatul Național dedicat categoriei Under 16 a debutat sâmbătă, 9 octombrie, cu Faza de Calificare.

Cele două echipe înscrise de clubul nostru la această categorie, U-BT 1, antrenată de Mihai Popa, Grunwald Gyorgy și Simona Mușat și compusă din sportivi născuți în anul 2001 și, respectiv, U-BT 2, pregătită de Horia Pascu și Sergiu Popa, având în componență sportivi născuți în 2002 s-au întâlnit în prima etapă, gazdă fiind U-BT 2.

Jocul s-a disputat duminică, 9 octombrie, cu începere de la ora 12, în Sala Polivalentă B și a fost câștigat, cum era de așteptat, de U-BT 1, scor 96-50.

În celălalt meci al etapei, Viitorul Cluj a învins în deplasare la CSȘ 2 Sighetu Marmației, scor 85-61. Profitând de deplasarea în Maramureș, Viitorul a jucat în devans și meciul cu CSȘ 1 Sighetu Marmației, pierzând cu 79-95. Meciul face parte din etapa a 8-a.

În etapa viitoare, echipele clubului nostru vor întâlni formațiile înscrise de CSȘ Sighet. Astfel, U-BT 1 primește vizita CSȘ 2 Sighet, în timp ce U-BT 2 se deplasează la Sighetu Marmației pentru meciul cu CSȘ 1. Viitorul Cluj va sta în această etapă, care este programată pentru 16 octombrie.

Parteneri