imagine articol

U16: Șase jucători și un antrenor, convocați la lotul național. Reunirea are loc duminică

Jucătorii noștri de Under 16, Tudor Todea, Anton Rotaru, Dragoș Axinte, Luca Domocoș, Toma Lungoci și Mihai Cârcoană, cu toții campioni naționali ai categoriei în acest an, au fost convocați la lotul național Under 16 al României. 

Echipa noastră va participa în perioada 1 iulie - 7 august la o campanie de pregătire a Campionatului European Divizia B, ce va avea loc în 8-18 august la Sarajevo, în Bosnia-Herțegovina. 

Lotul național este coordonat de Florin Nini, secondat de antrenorul clubului nostru, Răzvan Cenean, din lotul României făcând parte și Balint Aba, kinetoterapuut voluntar în cadrul clubului nostru.

Lotul se reunește duminică, 1 iulie, la Galați, pregătirea centralizată având loc în orașul de pe malul Dunării până în 10 iulie, când vor avea loc o serie de jocuri amicale în Bulgaria. România Under 16 se va întoarce în 13 iulie în țară, pregătirea continuând la Craiova până în 7 august. La Craiova vor avea loc și câteva meciuri de pregătire, unul dintre adversari fiind echipa similară a Macedoniei. 

Campionatul European Divizia B va avea loc la Sarajevo, în perioada 8-18 august. 

Parteneri