imagine articol

U16: Echipa a doua, aproape de barajul pentru Turneul Final!

Echipele noastre de Under 16 au programate meciuri în deplasare în acest week-end.

U-BT 1, antrenată de Mihai Popa și Tudor Dumitrescu, va juca la Brașov duminică, cu începere de la ora 10, cu CSU Brașov. Meciul va avea loc la Sala Liceul de Informatică și contează pentru etapa a 12-a a Grupei II a Fazei Semifinale.

Celelalte meciuri ale rundei sunt CSȘ Târgu Jiu - Slam București, Phoenix Galați - Sevlar Ploiești și Spike București - CSȘ Unirea Iași.

Echipa noastră este neînvinsă în Faza Semifinală, fiind matematic calificată la Turneul Final.

Cea de-a doua echipă de U16 a clubului nostru, antrenată de Simona Mușat, va juca la Târgu Mureș, cu LPS. Meciul va avea loc tot duminică, de la ora 12, la Sala de Sport a Universității ”Petru Maior”. Partida contează pentru etapa a 9-a a Fazei de Recalificare Semifinală, Grupa IV, etapă din care mai fac parte și jocurile CSM Ploiești - Bega Timișoara și Brașovia Brașov - CSȘ Sighet.

Echipa noastră este liderul Grupei IV de Recalificare, cu 6 victorii și două înfrângeri, însă trebuie să aibă un bilanț perfect în ultimele două etape, adică în deplasarea din acest week-end și săptămâna viitoare, la Timișoara, pentru a merge la barajul de accedere la Turneul Final.

Parteneri