imagine articol

U16: BTarena găzduiește în week-end Final Four-ul campionatului

Clubul nostru va organiza în acest sfârșit de săptămână Final Four-ul ediției 2018-2019 a Campionatului Național Under 16, respectiv Turneul Final 2A. 

În cadrul acestui turneu, ce se va disputa la BTarena, vor evolua primele patru clasate la Turneul Final 1A, ce s-a disputat săptămâna trecută la Focșani. Echipele sunt, în ordinea clasării, CSU Știința București, U-BT Cluj-Napoca, CSA Steaua București și LPS Focșani.

U-BT, pregătită de Branko Cuic și Mihai Racovițan, ajutați de preparatorul fizic Andrei Bălan, va aborda turneul cu același lot ca și la precedenta acțiune, respectiv jucătorii Robert Cristescu, Modibo Diaby, Darius Coste, Bencze Balazs, Răzvan Sfârlea, Octavian Niste, Alexandru Pașca, David Zăpârțan, Tudor Somăcescu, Alexandru Cristian Drăgan, Dan Sucală și Alexandru Turdean.

BRANKO CUIC, antrenor U-BT:

Thumbnail

După un an cu prestații bune, cu jocuri foarte frumoase, atât la nivel național, cât și internațional, au rămas încă două meciuri de disputat. Avem semifinala cu Steaua, cu care am jucat până acum de trei ori și am învins categoric de fiecare dată, însă voi cere concentrare maximă, pentru că nu există șansă o nouă șansă, este un meci de care pe care. Pe urmă, este eventuala finală în care îi văd pe jucătorii noștri evoluând probabil împotriva Științei, este marele nostru rival din acest sezon, o echipă cu un lot bine selecționat, cu un fizic foarte bun. Am însă deplină încredere în sportivii mei! Într-adevăr, să joci în orașul tău, în fața prietenilor sau vecinilor tăi, poate fi o presiune la vârsta lor, însă încă de la începutul acestui sezon i-am tratat ca pe niște sportivi adulți, ei știu să trateze acest gen de probleme și vor transforma acest lucru într-un plus pentru noi. Haide U!

Programul meciurilor de sâmbătă, 18 mai (semifinale):

  • 11.00 Știința București - LPS Focșani LIVE AICI
  • 13.30 U-BT Cluj-Napoca - CSA Steaua București LIVE AICI

Echipa noastră a mai întâlnit formația bucureșteană atât în Faza Semifinală (victorie în tur 92-58 și în retur 87-40), cât și la Turneul Final 1A (victorie 94-65).

Duminică, învinsele din prima zi vor juca pentru bronz începând cu ora 11 LIVE AICI, finala urmând să de dispute de la ora 13.30 LIVE AICI.

Meciurile vor putea fi urmărite live pe Youtube, vom anunța link-ul în perioada următoare. 

Parteneri