imagine articol

U16: Ambele echipe, înfrânte

Amândouă echipele noastre de Under 16 au cedat în acest week-end, când au fost programate meciurile celei de-a 7-a etape a Grupei 4 a Fazei de Calificare a categoriei Under 16.

U-BT 1 a fost înfrântă în returul derby-ului grupei, la Sibiu, de către CSU. Scorul final a fost 88-77 (27-20, 16-19, 30-14, 15-24), diferența de scor fiind mai mare decât cea înregistrată în jocul tur, de 9 puncte, în favoarea băieților lui Mihai Popa. Astfel, U-BT 1 a cedat șefia clasamentului grupei.

U-BT 2, pregătită de Simona Mușat și Tudor Dumitrescu, a cedat în deplasarea la concitadina Viitorul, care a câștigat doar două dintre sferturile de joc, însă a fost suficient pentru a-și trece în cont ambele puncte acordate învingătorului.

Viitorul Cluj - U-BT 2 78-75 (11-23, 23-13, 28-20, 16-19).

Tudor Săcară, căpitan:

Thumbnail

"Meciul de astăzi a fost unul pe măsura așteptărilor: plin de viteză, spectaculozitate și ambiție. Echipa noastră a jucat cu determinare, fapt pentru care le mulțumesc tuturor colegilor mei, însă diferența de vârstă și-a spus cuvântul în favoarea echipei adverse. Faptul că am ținut în corzi un adversar mai matur și mai experimentat nu e puțin lucru, la vârsta noastră, în special când acesta câștigă în ultimele 5 secunde... Îi felicit pe cei de la CSȘ Viitorul și le urez succes pe viitor. Nu în ultimul rând, le mulțumesc suporterilor echipei noastre pentru efort, iar dumneavoastră și tuturor fanilor baschetului vă urez anticipat «LA MULȚI ANI!» de Ziua Națională a României. Haide U!”

În clasament, U-BT 1 este pe locul 2, cu 6 victorii și o înfrângere, în timp ce U-BT 2 este pe 5, cu un bilanț ”în oglindă” - șase înfrângeri și o victorie.

În etapa viitoare, Viitorul Cluj se va ”deplasa” din nou în Polivalenta din Cluj, pentru meciul cu U-BT 1, în timp ce U-BT 2 merge la Brașov pentru a întâlni pe CSU.

Parteneri