imagine articol

Turneul Final U16, cu două echipe U-BT, gata de start

Echipele noastre de Under 16 au plecat astăzi la Sighetu Marmației, acolo unde vor lua parte, în perioada 10-14 mai, Turneul Final al categoriei. De remarcat faptul că ambele echipe înscrise de clubul nostru la această categorie au reușit să se califice în ultimul act al campionatului, un lucru rarisim în ultimii ani în țara noastră.

U-BT 1, calificată direct din Faza Semifinală

U-BT 1, antrenată de Mihai Popa, Gyuri Grundwald și Simona Mușat, a reușit să se califice fără emoții în urma Fazei Semifinale.

Componența echipei este: Mihnea Brie, Tudor Lungu, Vlad Grecan, Răzvan Rus, Bogdan Țibre, Ștefan Apostol, Cătălin Dascălu, Alex Hoza, Tudor Vălean, Paul Prodan, Thomas Triff, Teodor Trifu, Rareș Ciumbrudean.

MIHAI POPA:

Thumbnail

”Va fi un turneu greu, cu echipe apropiate valoric. Totul depinde de noi, avem nevoie de intensitate, determinare, agresivitate, pentru a avea un turneu reușit”.

U-BT 2, din Recalificări și Turneul de Baraj

Thumbnail

Echipa a doua, formată din sportivi mai mici cu un an decât categoria și antrenați de Horia Pascu și Sergiu Popa, a reușit o performanță excelentă, reușind să câștige Grupa de Recalificare și să obțină locul secund la Turneul de Baraj, asigurându-și astfel un loc în primele opt echipe!

Performanța este cu atât mai importantă cu cât este singura echipă care a reușit să acceadă la Turneul Final din Grupele de Recalificare.

U-BT 2 este compusă din: Mihai Cârcoană, Denis Chiorean, Dragoș Cîmpean, Darin Ciumbrudean, Antoniu Crainic, Mihnea Divoiu, Luca Domocoș, Victor Fodor, Cătălin Mariș, Alex Mocian, Horea Orban, Anton Rotaru, Paul Socaciu, Tudor Todea. Cele două echipe vor fi însoțite de kinetoterapeutul Vlad Mihăilă.

HORIA PASCU:

Thumbnail

”În primul rând, vreau să felicit jucătorii pentru modul cum  au luptat la Turneul de Baraj și pentru faptul că s-au calificat la Turneul Final. În al doilea rând, vreau să le mulțumesc celor peste 15 părinți care au venit și ne-au susținut la Pitești, la Turneul de Baraj. Suntem foarte mândri că am reușit să ne calificăm la Turneul Final și de faptul că U-BT merge la Sighet cu două echipe. Acesta a fost principalul meu obietciv de când am preluat echipa de 2002, calificarea la Turnuel Final cu o echipă mai mică cu un an decât categoria de vârstă. Nu vom merge la Sighet în vacanță, ci ne vom lupta pentru fiecare meci. Suntem încrezători și motivați să jucăm bine și, cine știe, să câștigăm câteva meciuri, dacă putem. Fiind o echipă mai mică cu un an decât categoria, ne va fi mai greu împotriva celor mai mari, dar mental suntem pregătiți. Așteptăm cu nerăbdare Turneul Final! Haide U!”.

U-BT 1 în Grupa A, U-BT 2 în Grupa B

În cadrul Turneului Final, ce se va disputa în perioada 10-14 mai la Sala Liceului Forestier Sighetu Marmației, U-BT 1 va juca în Grupa A, alături de Steaua CSM EximBank București, ACS 4Sports Agronomia București și CSȘ 1 Sighetu Marmației.

U-BT 2 va juca în Grupa B cu CSȘ Târgoviște, BC Slam București și Cuza Sport Brăila. 

În această fază a grupelor, echipele noastre vor juca după următorul program:
Miercuri, 10 mai:

  • 15.00 BC Slam București - U-BT 2 Cluj-Napoca
  • 17.00 U-BT 1 Cluj-Napoca - CSȘ 1 Sighetu Marmației

Joi, 11 mai:

  • 11.00 U-BT 2 Cluj-Napoca - CSȘ Târgoviște
  • 13.00 ACS 4Sports Agonomia - U-BT 1 Cluj-Napoca

Vineri, 12 mai: 

  • 11.00 Cuza Sport Brăila - U-BT 2 Cluj-Napoca
  • 13.00 Steaua CSM EximBank - U-BT 1 Cluj-Napoca

Sâmbătă și duminică, primele două locuri din cele două grupe se vor încrucișa în semifinale, celelalte echipe jucând pentru clasament.

PROGRAMUL COMPLET ȘI REZULTATELE POT FI URMĂRITE AICI.

Parteneri