imagine articol

Programul Fazei Semifinale pentru categoria Under 16

Cele două echipe înscrise de clubul nostru la categoria Under 16 au aflat astăzi programarea meciurilor pentru Faza Semifinală, respectiv cea de Recalificare. Echipele noastre vor juca în aceste faze în sistem de etape săptămânale, ce încep în 15 ianuarie și se termină pe 30 aprilie 2017.

Astfel, U-BT 1, antrenată de Mihai Popa, Simona Mușat și Gyorgy Grunwald, se va deplasa până pe malul Mării Negre, la Mangalia, unde vor juca în prima etapă cu MC Ball. Meciul contează pentru Grupa II-A, din care, la finalul Fazei Semifinale, primele trei echipe vor merge direct la Turneul Final, în timp ce locul al 4-lea va juca un meci de baraj cu una dintre câștigătoarele grupelor de recalificare.

Și U-BT 2, antrenată de Horia Pascu și Sergiu Popa, va avea la rândul său o deplasare lungă, la București, pentru întâlnirea cu CSȘ 4. Meciul face parte din prima etapă a Grupei IV-B de Recalificare, sportivii noștri sperând la câștigarea grupei, pentru a putea juca barajul ce le-ar permite prezența la Turneul Final.

Programul complet al Fazelor Semifinală și de Recalificare le puteți consulta în pagina specială dedicată categoriei Under 16 (CLICK AICI).

Parteneri