imagine articol

Meciuri pe teren propriu pentru echipele noastre de Under 16

Ambele echipe înscrise de clubul nostru la categoria Under 16 au programate meciuri pe teren propriu duminică, 12 martie. 

U-BT 1, antrenată de Mihai Popa, Simona Mușat și Grunwald Gyorgy primesc vizita lanternei roșii a Grupei II-A din Faza Semifinală, constănțenii de la MC Ball Mangalia. 

Cele două echipe se află la capetele clasamentului, U-BT 1 pe locul 2, la egalitate cu liderul BC Slam, iar MC Ball Mangalia pe ultimul loc. 

U-BT 1 Cluj-Napoca - MC Ball Mangalia se va disputa duminică, cu începere de la ora 9, la sala de sport a Școlii ”Ion Agârbiceanu” din cartierul Mărăști. 

Celelalte meciuri ale etapei a 8-a sunt Slam București - CSȘ Mediaș, CSU Ploiești - LPS Bihorul Oradea și ABC Laguna București - Cuza Sport Brăila.

Meci greu pentru mezini

U-BT 2, compusă din jucători cu un an mai mici decât categoria și antrenați de Horia Pascu și Sergiu Popa, au un meci tare cu ”lupii” de la CSȘ 4 București. U-BT 2 este liderul Grupei de Recalificare IV-B, fără vreo înfrângere în această fază, în timp ce bucureștenii ocupă locul al treilea.

U-BT 2 Cluj-Napoca - CSȘ 4 București se joacă duminică, cu începere de la ora 12, în Sala Polivalentă B.

Celelalte meciuri din etapa a 8-a sunt Baller Otopeni - CSM-VSC Miercurea Ciuc, CSȘ Ploiești - Bega Timișoara și Lions Craiova - Phoenix LPS Galați.

Parteneri