imagine articol

Meciuri decisive pentru echipa U16

U-BT U16 dispută două partide extrem de importante în acest sfârșit de săptămână. Practic, clujenii au nevoie de victorii în fața celor de la Phoenix Galați pentru a se califica în faza următoare a campionatului. 

 

Primul meci este programat sâmbătă, 4 februarie, de la ora 18:00 la sala B din cadrul BTarena. Ulterior, cele două formații se vor reîntâlni duminică, de la 10:00.

 

U-BT abordează confruntările cu un moral ridicat, prin prisma succeselor pe care le-a repurtat în fața celor de la ACS Gladius Lucky Dragons Târgu Mureș. De asemenea, alb-negrii au bifat șapte rezultate pozitive și șapte înfrângeri până acum, în campionat.

 

Mihai Racovițan, antrenor U-BT U16

 

Ne așteaptă cele mai dificile jocuri din acest campionat. De rezultatul lor depinde parcursul nostru, mai departe, în actualul sezon. Plecăm cu un ușor dezavantaj din cauza scorului înregistrat în tur. Am însă încredere în băieți că vor reuși să pună în aplicare ceea ce am antrenat și sper să încheiem această fază a doua a competiției cu zâmbetul pe buze, cum îmi place mie să spun. Haide “U”! 

 

 

HAIDE "U"
0

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA Invest