imagine articol

Juniorii U16 vor merge la turneu la Târgu Secuiesc

Ultimul weekend din această lună aduce și primele meciuri pentru juniorii U16 de la U-BT. Echipa noastră va merge la turneu la Târgu Secuiesc. Confruntările vor avea loc în perioada 27-28 februarie, iar elevii lui Mihai Racovițan au fost repartizați în grupă cu ACS KSE Târgu Secuiesc, CSS Viitorul Cluj-Napoca, respectiv VSK Miercurea Ciuc.

Iată și programul întrecerii:

Sâmbătă, 27 februarie
15:00 - CSS Viitorul Cluj-Napoca vs. VSK Miercurea Ciuc (scor 69 - 58)
17:30 - CS U-BT Cluj-Napoca vs. ACS KSE Târgu-Secuiesc (scor 99 - 18)

Duminică, 28 februarie
08:30 - VSK Miercurea Ciuc vs. CS U-BT Cluj-Napoca (scor 49 - 80)
11:00 - ACS KSE T
ârgu-Secuiesc vs. CSS Viitorul Cluj-Napoca (scor 62 - 79)
16:30 - CSS Viitorul Cluj-Napoca vs. CS U-BT Cluj-Napoca (scor 23 - 99)

Mihai Racovițan, antrenor principal:

După foarte mult timp, generația 2005, actuala categorie U16, are parte de un turneu oficial. Nu pot să spun că avem un reper despre locul în care ne aflăm, dar pot să spun că avem așteptări destul de mari pentru acest turneu. Sperăm să facem un joc bun, să punem în practică ceea ce am lucrat la antrenamente și abia așteptăm să începem meciurile oficiale. Juniorii sunt entuziasmați de reluarea meciurilor oficiale. Orice condiție de organizare impusă, fie că a fost vorba de teste PCR,  de sistemul de bulă, nu a reprezentat un impediment pentru părinți. Cel mai important lucru, pentru juniori, este să înceapă să joace. Trebuie să recunosc, și pentru noi ca antrenori a fost foarte greu să ne antrenăm fără să vedem o finalitate la ceea ce lucrăm. În ceea ce privește pregătirea fizică, acesta a fost cel mai important lucru pe care l-am antrenat în toată perioada aceasta în care nu am avut meciuri. Așa că, din acest punct de vedere, nu mă aștept să fie probleme. 

La fel ca la meciurile seniorilor, sunt impuse anumite reguli cu scopul de a-i proteja pe participanți de o posibilă infectare cu COVID-19. Astfel, echipele vor fi cazate la hotel, iar toți jucătorii și antrenorii vor fi testați RC-PCR cu 48 de ore înainte de startul competiției. Partidele se vor desfășura fără spectatori. 

HAIDE "U"
26

Parteneri