imagine articol

Juniorii U16 se califică la turneul final

Echipa U16 a clubului nostru și-a îndeplinit obiectivul și s-a calificat la turneul final. Juniorii antrenați de Mihai Racovițan au obținut locul doi în grupă și astfel au șansa să se lupte pentru medalii.

 

Mai exact, U-BT s-a deplasat în acest weekend la Șura Mică, în județul Sibiu, acolo unde a disputat două partide. În primul meci, clujenii au câștigat în fața celor de la ACS Popești Leordeni, scor 82-51. Ulterior, alb-negrii au trecut de CSU Sibiu cu 74-48. 

 

U-BT a încheiat Grupa A2 cu trei victorii și 2 înfrângeri. Turneul final se va desfășura luna viitoare, orașul gazdă urmând a fi stabilit.

 

Mihai Racovițan, antrenor U-BT U16

 

În primul rând aș dori să îi felicit pe băieți pentru atitudinea cu care au abordat aceste două jocuri. Mă bucur că am arătat în teren adevărata față a echipei și că ne-am calificat, după pauză de un an, din nou, la Turneul Final. Mulțumim de asemenea tuturor celor care au fost în sală și ne-au susținut. Nu ne culcăm pe o ureche și sperăm să facem o figură cât mai frumoasă în ultimul act al campionatului. 

 

 

 

HAIDE "U"
0

Parteneri