imagine articol

Juniorii U16 se califică în faza următoare a campionatului

Echipa U16 a clubului nostru a încheiat Faza I Zonală a campionatului, odată cu meciurile pe care le-a disputat la Sibiu. Baschetbaliștii noștri au participat la turneul organizat de CSU Sibiu și au obținut o victorie, respectiv o înfrângere.

 

Jucătorii antrenați de Mihai Racovițan s-au deplasat din nou la Sibiu din postura de favoriți cerți, din moment ce acumulaseră deja două rezultate pozitive. Chiar și așa, alb-negrii au dat piept încă din primul joc cu un adversar puternic, și anume Alpha Team Sport Sibiu. Această formație ne-a depășit în partida de sâmbătă, scor 78-58.

 

Duminică dimineața, U-BT a înfruntat-o pe LPS Bihorul Oradea, în ultima încleștare. Clujenii au oferit un baschet precis pe ambele faze și s-au impus cu 74-62. Drept urmare, U-BT s-a calificat de pe locul II în faza următoare a campionatului.

 

Etapele vor continua la U16 în luna noiembrie 

 

Mihai Racovițan, antrenor U-BT U16

 

A fost un turneu mult mai bun decât precedentul din punct de vedere al intensității. S-a văzut faptul că am fost mai legați. Chiar dacă am rulat toți jucătorii în ambele meciuri, pot spune că nu s-au văzut căderi. Alpha sunt puțin mai experimentați ca jocuri tari, dar sentimentul e unul pozitiv în legătură cu ceea ce urmează. De asemenea, cel puțin cinci dintre juniorii noștri s-au evidențiat și vor fi luați în vederea echipei naționale.  

Parteneri