imagine articol

Înfrângere cu CSS Târgoviște în semifinale. Cu BC Slam în finala mică

UPDATE: BC Slam, adversarul din finala mică

U-BT 1 va întâlni echipa bucureșteană BC Slam în finala mică a Turneului Final Under 16. BC Slam a trecut de a doua echipă a clubului nostru la limită, în ultimul minut de joc, în Grupa B, în chiar prima zi a competiției. Finala mică va avea loc duminică, cu începere de la ora 10.

________________________________________________

U-BT 1 a cedat astăzi meciul din prima semifinală a Turneului Final al categoriei Under 16, ce se desfășoară în aceste zile la Sighetu Marmației.

Băieții noștri, antrenați de Mihai Popa, Simona Mușat și Grunwald Gyorgy au început bine meciul, însă, încet-încet, pe fondul dominării la recuperare și beneficiind de multe mingi pierdute de U-BT 1, dâmbovițenii au preluat controlul și au reușit ca până la pauză să aibă un avantaj consistent pe tabelă.

În ciuda încercărilor insistente ale echipei noastre de a reveni în joc, diferența de puncte nu mai coborât sub zece, astfel că pentru U-BT 1 singurul țel la acest Turneu Final rămâne câștigarea locului 3 și a medaliilor de bronz.

U-BT 1 Cluj-Napoca - CSȘ Târgoviște 67-85 (15-20, 13-22, 20-26, 19-17)
Marcatori U-BT 1:
Lungu 32 (2 rec., 5 p.d., 1 int.), Brie 11 (11 rec.), Văleanu 8 (9 rec., 3 p.d., 1 int., 1 capac), Trifu 8 (2 rec., 2 p.d., 2 int.), Grecan 7 (5 rec., 2 p.d.), Apostol 1 (1 p.d.), Rus (4 rec., 1 p.d.), Hoza (1 rec.). Au mai jucat Prodan, Dascălu, Țibre, Triff.

Finala mică se va disputa duminică, cu începere de la ora 10, iar adversara echipei noastre va fi pierzătoarea din cea de-a doua semifinală, BC Slam București sau Steaua CSM EximBank București. 

Parteneri