imagine articol

Echipa U16 a terminat sezonul pe locul 4

În această săptămână a avut loc Turneul Final la categoria U16. Echipa noastră a jucat ultimele meciuri ale sezonului la Arena Antonio Alexe din Oradea. 

 

Primul meci ne-a adus și cel mai greu adversar, întrucât am întâlnit-o pe CSȘ CSM Petrolul Ploiești. U-BT a rezistat eroic, dar s-a recunoscut la final învinsă cu scorul de 86-72. Ne-am redresat imediat, astfel că a doua zi am făcut un meci bun pentru a ne impune în fața Agronomiei București, scor 67-63. Vineri seara am câștigat și duelul cu gazdele de la CSM Oradea, 82-55, calificându-ne în semifinale.

 

În semifinale am dat peste CSU Andu Sibiu și am pierdut cu 85-76. Drept urmare, am disputat duminică finala mică, pe care am cedat-o în fața celor de la LPS Târgu Mureș, 84-56. Așadar, U-BT a terminat sezonul pe locul 4. La finalul turneului, Andrei Cepoi a fost inclus în echipa ideală.

 

Sergiu Popa, antrenor U-BT U16

 

Vreau să felicit întreaga echipă, nu doar pentru acest turneu final, ci pentru întregul sezon. Băieții s-au calificat mai departe dintr-o grupă extrem de echilibrată, între cele mai bune 4 echipe ale țării. Din păcate, am cedat în semifinale cu CSU Sibiu, după un meci extrem de fizic, în care am condus o bună parte. În finala mică, nu am reușit să ne ridicăm la nivelul echipei din Târgu Mureș și am rămas în afara podiumului. Cu siguranță ne-am dorit mai mult, însă este o performanță și această clasare în primele 4, deoarece încă din primul meci l-am pierdut pentru restul turneului pe Ștefan Săplăcan, care s-a accidentat. De asemenea, în același prim meci, Darius Miron a suferit o accidentare și a jucat așa tot turneul. Doresc să îl menționez pe Andrei Cepoi, căpitanul și motorul echipei noastre, care a fost ales în echipa ideală a turneului final. Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut din sală și de la distanță! Haide “U”! 

HAIDE "U"
2

Parteneri