imagine articol

Duș rece, dar o lecție învățată pentru juniorii U16

Echipa U16 a clubului nostru a disputat în aceste zile primele meciuri din faza a doua a campionatului. Acest punct al campionatului se desfășoară sub forma unor etape, iar primele partide s-au desfășurat la BTarena.

 

Trupa lui Mihai Racovițan a înfruntat, probabil, cel mai puternic adversar, și anume CSU ASE București. Campioană la categoria U15 și participantă în EYBL, formația din capitală a câștigat ambele jocuri cu 95-57, respectiv 83-70. Chiar și așa, juniorii noștri au arătat momente bune în joc.

 

Mihai Racovițan, antrenor U-BT U16

 

Nu ieșim din această dublă manșă cu capul plecat. Am un sentiment plăcut, știind că există o anumită valoare. Dacă respectăm ceea ce antrenăm, putem punem probleme oricărui adversar. Ne lipsește experiența în meciuri puternice și se vede că trebuie să mai acumulăm. Știm ce avem de făcut, ne-am dat seama care sunt lucrurile de îmbunătățit. Urmează să ne antrenăm și la următorul turneu să dovedim că am învățat ceva din această dublă.  

HAIDE "U"
0

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit