imagine articol

Debut perfect pentru echipa U16 în campionat

Juniorii noștri se întorc cu două victorii de la turneul inaugural al sezonului. Echipa U16 s-a deplasat în acest sfârșit de săptămână la Sibiu și a dat piept cu CSU Sibiu și SCM OHMA Timișoara. În grupa D mai sunt repartizate Alpha Team Sport Sibiu și LPS Bihorul Oradea.

 

U-BT a făcut un pas mare spre faza a doua a campionatului, după ce a debutat cu dreptul în fața celor de la CSU Sibiu. Juniorii noștri au rezistat admirabil la o partidă dificilă, care a necesitat nu mai puțin de două reprize suplimentare. La final, tabela a indicat 68-61 în favoarea alb-negrilor.

 

Sâmbătă după-amiaza, U-BT a depășit-o fără emoții pe SCM OHMA Timișoara, scor 74-53. Al doilea turneu se va desfășura în perioada 21-23 octombrie.

 

Mihai Racovițan, antrenor U-BT U16

 

A fost primul turneu pentru noi și nu am avut așteptări prea mari. Am folosit tot lotul deoarece mi-am dorit să îmi fac o imagine despre jucători. Mă bucur că am câștigat cele două meciuri și ne pregătim de următorul turneu. Jocul cu Sibiul a fost unul foarte dificil și îi felicit pe băieți, întrucât au dat dovadă de tărie de caracter. 

Parteneri