imagine articol

Cârcoană, Domocoș, Lungoci și Todea, la lotul național Under 16

Sportivii noștri Mihai Cârcoană, Luca Domocoș, Toma Lungoci și Tudor Todea au primit convocări pentru a participa la acțiunile lotului național Under 16. Alături de ei, clubul nostru va fi reprezentat și de antrenorul secund al României Under 16, Sergiu Popa, cel care antrenează echipele de Under 16 ale clubului nostru. 

În primă fază, sportivii vor participa la o pre-selecție ce va avea loc în București, în perioada 15-18 decembrie 2017, sub coordonarea antrenorilor Federației Române de Baschet - antrenorul federal Claudiu Fometescu, coordonatorul echipei naționale Igor Giorgiev, antrenorul principal Flavius Lăpuște și antrenorul asistent Sergiu Popa. 

La această tabără de antrenament au fost selectați 20 de sportivi, dintre care vor fi aleși 15 care vor participa la Turneul Internațional Balcaniada, ce va avea loc în capitală în perioada 19-21 decembrie 2017. 

Cu această ocazie, practic se demarează pregătirile pentru Campionatul European Under 16 de anul viitor.

Cei patru sportivi au participat în urmă cu o lună la Turneul Internațional FIBA YDF de la Sofia, Bulgaria, competiție câștigată de tricolori (DETALII AICI).

Parteneri