imagine articol

#UBTdraft - Selecţie generaţia 2012

Copilul tău a trăit experienţa unui sport de echipă? Îl atrage performanţa sau vrea doar să se joace alături de alţi copii? Academia U-BT organizează un eveniment de selecţie pentru generaţia de băieţi născuţi în anul 2012.


Care sunt condiţiile de participare?

 

Evenimentul de selecţie este dedicat generaţiei de băieţi născuţi în anul 2012. Pentru a înscrie copilul/copiii la eveniment, părinţii sau tutorii sunt rugaţi să completeze acest formular.

Când are loc evenimentul?

 

Trialul se desfăşoară în 23 şi 24 septembrie, iar participanţii trebuie să confirme prezenţa în ambele zile:

 

▪️ Sâmbătă, 23 septembrie, de la 12:00 la 16:00

 

▪️ Duminică, 24 septembrie, de la 15:00 la 18:00

 

Unde?

 

La BT Arena. Accesul se va face pe la intrarea principală dinspre Strada Splaiul Independenței.

 

Ce se întâmplă la eveniment?

 

Veți face cunoștință cu antrenorii Academiei U-BT. Au peste peste 15 ani de experienţă şi mult mai multe titluri naţionale la nivel de juniori. Deci băiatul tău este pe mâini bune. 😉 Am pregătit mai multe exerciţii distractive şi ateliere introductive în baschet.

 

Care este ţinuta adecvată?


Copiii sunt aşteptaţi în îmbrăcăminte sport: 

 

▪️ Tricou sau bluză de trening

▪️ Şort sau pantaloni de trening 

▪️ Încălţăminte pentru practicarea sportului

 

Dă-ne de veste dacă vrei să îl aduci pe cel mic la baschet sau dacă încă nu te-am convins și te-ar ajuta mai multe informații. Ne găseşti pe mail nepasa@u-bt.ro sau la telefon 0745084247, antrenor Horia Pascu.

 

Antrenorul U12 Horia Pascu despre evenimentul de selecție: 

 

"În toamna lui 2022, am organizat o selecție pentru copii și vreau să evidențiez un lucru. Într-un singur an de antrenamente, copiii s-au autodepășit la Campionatul Național U12, unde au luat medalia de bronz. Juniorii noștri le-au fost superiori unor copii care făceau de mai mult timp baschet. Până la urmă, rezultatul nici măcar nu contează, iar performanța nu trebuie să fie un factor de presiune, la această vârstă. Acum contează ca ei să se autodepășească, să facă meciuri frumoase și să se încurajeze unii pe ceilalți. Este important progresul și faptul că acei copii ajung să iubească baschetul pentru totdeauna!"

 

 

 

 

Parteneri