imagine articol

Echipa U15 a încheiat campionatul pe locul 13

U-BT a disputat ultimele meciuri ale sezonului la categoria U15. Echipa lui Sergiu Popa a participat în aceste zile la turneul final, care s-a desfășurat la Târgu Mureș. Juniorii noștri au obținut victorii pe linie, iar confruntările au avut loc la sala Liceului Teoretic Electromureș.

Partidele au debutat joi, atunci când U-BT a înfruntat-o pe ACS Toyin Constanța. Nu s-a pus problema câștigătoarei, așa că am câștigat întâlnirea, scor 86-50. Mai departe, tot joi, alb-negrii au învins-o pe CSO Voluntari cu scorul de 72-48. 

U-BT a întâlnit-o vineri pe ACS Gladius Lucky Târgu Mureș și s-a impus cu 88-48. Astfel, ultimul meci al turneului s-a disputat duminică dimineața, iar în finala pentru locul 13, U-BT s-a duelat cu CSS Brașovia Brașov. Baschetbaliștii clujeni au excelat și au repurtat un succes categoric, 125-36.

A fost un sezon lung pentru formația U15, care a participat și în EYBL. Așadar, felicitări echipei și suntem convinși că o să vă întoarceți cu forțe proaspete în stagiuna viitoare! 

Până atunci, U-BT U15 va continua pregătirea pe plan local. 

Foto: Mulțiumim părinților pentru fotografie 🤗

Sergiu Popa, antrenor U-BT U15

Felicitări băieților pentru modul cum au tratat acest turneu final, grupa valorică B. Obiectivul a fost să arătăm că locul nostru nu este aici și cred că am demonstrat acest lucru în fiecare meci. A fost un an competițional greu din mai multe motive, cu un început pe care nu îl doream. Totuși, am terminat într-o manieră pozitivă și sunt încrezător că această echipă are valoarea necesară de a se bate pentru primele locuri din țară. 

HAIDE "U"
10

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniTransylvania Recovery CenterReco SportConsiglieri