imagine articol

U-BT 1 se califică la turneul final U15 după un parcurs perfect

U-BT 1 și-a îndeplinit obiectivul și se va lupta pentru medaliile de aur și la categoria U15. Echipa pregătită de Mihai Popa încheiat cu succes participarea la turneul de la Voluntari și a obținut trei victorii din tot atâtea posibile.

Clujenii au fost repartizați în grupa A și au trecut de Îngerii Băniei Craiova, CSO Volutari și Lumina Wolves București. 

În primul joc, desfășurat sâmbătă dimineața, U-BT a depășit-o fără emoții pe Lumina Wolves cu 86-36. Tot sâmbătă, ardelenii au repurtat o victorie în fața celor de la CSO Voluntari, 75-46. 

În fine, U-BT a trecut duminică de Îngerii Băniei Craiova cu 58-38.  Drept urmare, juniorii noștri nu au suferit niciun eșec în actualul sezon și merg optimiști la turneul final, care va avea loc peste două săptămâni, la București.

De asemenea, în acest weekend au fost angrenați în competiție și baschetbaliștii de la U-BT 2. Echipa condusă de Simona Mușat a jucat la Sala Ion Agârbiceanu cu Dan Dacian București, ACS Leii București și Academia de Baschet Phoenix Galați.

Sâmbătă dimineața, U-BT 2 a pierdut cu Dan Dacian, 89-44. Apoi, sportivii noștri au fost învinși și de ACS Leii București, scor 103-64. Duminică, U-BT 2 a cedat și întâlnirea cu Phoenix Galați, scor 64-40. 

Mihai Popa, antrenor principal U-BT 1 U15

A fost un turneu semifinal reușit, chiar dacă în primele două meciuri am început mult mai greu. Mă bucur că în ultimul meci, împotriva celor de la Craiova, am jucat mult mai bine și am făcut cel mai bun meci din cadrul turneului. Mă bucur că băieții au înțeles ce le-am transmis după jocul al doilea și au reacționat foarte bine, în special în apărare. Avem o săptămână să ne pregătim pentru turneul final, unde sper să obținem rezultate de excepție. 

HAIDE "U"
0

Parteneri