imagine articol

Juniorii U15 se vor lupta pentru medalia de aur la Turneul Final!

Echipa U15 a clubului nostru a impresionat în această săptămână și a reușit calificarea în ultimul act al Turneului Final de la Cluj-Napoca. Sprijiniți atât de părinți, cât și de jucătorii de la U-Banca Transilvania la unele meciuri, juniorii au obținut victorii pe linie.

 

Practic, U-BT a învins-o în primul joc echipa ACS Îngerii Băniei Craiova cu scorul de 101-53. Apoi, într-o confruntare mult mai echilibrată, clujenii au ieșit învingători în fața celor de la Dan Dacian Negru București, scor 64-48. A venit duelul cu CSU Andu Sibiu, pe care juniorii noștri l-au câștigat clar, 65-56. 

 

+ 3
Foto: Dragoș Chiorean

În semifinala de sâmbătă, U-BT a dat peste ACS Stomart Iași, iar tabela a indicat un succes clar al nostru, 85-65. 

 

Echipa ardeleană este condusă în teren perfect de către Sebastian Lăpuște, care are medii de 17.8 puncte, 8.3 recuperări și 6.8 pase decisive. Nu trebuie omiși nici Darius Miron sau Tudor Tancău.

 

Astfel, U-BT se va lupta pentru medaliile de aur cu CSȘ CSM Ploiești. Finala va începe la ora 15:00 și îi învintăm pe toți suporterii alături de noi la BTarena! 

 

Dragan Torbica, antrenor U-BT U15

 

Băieții au făcut un meci grozav astăzi! Au respectat planul de joc și cu siguranță merităm să fim în finală. Fac un apel către suporterii noștri, îi invităm duminică la meci. Le promit că ne vom lupta să câștigăm și că va fi un baschet pe cinste! 

Parteneri