imagine articol

Două din două pentru echipa de Under 15

Cel de-al doilea turneu al primei faze a Campionatului Național dedicat categoriei Under 15 a programat două jocuri pentru echipa noastră, antrenată de Horia Pascu (antrenor principal), Sergiu Popa (antrenor secund) și Andrei Bălan (preparator fizic). 

Meciurile, disputate în Sala B a BTarena din Cluj-Napoca, au fost disputate în cursul aceleiași zile, respectiv sâmbătă, 3 noiembrie.

Primul dintre ele a opus echipei noastre pe CSȘ Sibiu, primele câteva minute fiind echilibrate. În a doua jumătate a primei secvențe, sportivii noștri au început să se apere agresiv, lucru care a pus în încurcătură oaspeții. Sibienii nu au reușit să se concentreze nici în puținele momente în care au avut aruncări deschise, astfel, că tabela a contorizat puncte mai ales în dreptul U-BT

Chiar și în condițiile în care Horia Pascu a rulat tot lotul, sibienii nu au putut emite pretenții, astfel că U-BT s-a impus clar, scor 92-32. 

În sesiunea de după-masă, U-BT a dat piept cu una dintre echipele neînvinse ale grupei, respectiv CSU Brașov. U-BT nu a mai ezitat de această dată în debutul jocului, punând 15 puncte în fața adversarului încă din primele 3 minute de joc. 

Rezultatul a fost asemănător celui din primul meci, echipa noastră învingând cu 105-40. 

În celelalte meciuri disputate în BTarena, CSU Brașov s-a impus în fața celor de la Viitorul Cluj-Napoca după un meci foarte echilibrat, scor 72-64. La fel de strâns a fost și meciul dintre CSȘ Sibiu și Viitorul, sibienii câștigând cu 63-59. 

Celelalte meciuri ale grupei s-au disputat la Pitești, unde s-au înregistrat următoarele rezultate:

  • LPS Bihorul Oradea - Amicii Pitești 109-16
  • CSM Târgu Mureș - LPS Viitorul CSU Pitești 93-53
  • Amicii Pitești - CSM Târgu Mureș 39-100
  • LPS Viitorul CSU Pitești - LPS Bihorul Oradea 44-76

În clasament, echipa noastră se află pe poziția secundă, în urma singurei echipe rămase neînvinse, LPS Bihorul Oradea. Primele patru clasate se vor califica în Faza Semifinală A.  

În cel de-al treilea turneu (ultimul al fazei), ce este programat să se dispute în 1-2 noiembrie, echipa noastră va întâlni singurele echipe cu care încă nu a jucat, respectiv cele două formații din Pitești - Amicii și LPS Viitorul CSU. 

Aceste jocuri vor fi, cel mai probabil, reprogramate, întrucât în perioada 29 noiembrie - 2 decembrie echipa noastră se va deplasa la Praga, pentru a disputa primul turneu al Grupei B a European Youth Basketball League.

Parteneri