imagine articol

Baschetbaliștii U15 se întorc cu victorii de la Galați

U-BT a început faza a doua a campionatului la categoria U15 și s-a descurcat perfect. Baschetbaliștii antrenați de Flavius Lăpuște au avut parte de o deplasare lungă în acest weekend, fiind nevoiți să meargă la Galați.

 

Chiar și așa, juniorii noștri și-au făcut treaba în cele două meciuri disputate sâmbătă și duminică. Mai exact, am învins-o pe LPS Galați cu scorul de 77-44. Apoi a venit un meci mai dificil în fața celor de la Laguna Sharks, însă partida s-a încheiat cu succesul nostru după prelungiri, 62-71.

 

Flavius Lăpuște, antrenor U-BT U15

 

Astăzi am reușit timp de cinci minute din ultimul sfert și alte cinci minute în prelungiri ceea ce nu am realizat în celelalte turnee. Mă bucur pentru ei că au înțeles să joace ca o echipă chiar și în momentele dificile, fiind conduși tot meciul. Acum sper să se materializeze evoluția și la meciurile următoare. A fost un turneu bun, pentru că am întâlnit două echipe diferite ca valoare, iar abordarea tactică a fost diferită. Mai avem mult de lucru, sper să rămână toți sănătoși și să vină la antrenamente, luând în calcul faptul că sunt în clasa a-VIII-a. 

 

 

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA Invest