imagine articol

Victorii pe linie pentru juniorii U14 în primul turneu al sezonului

Echipa U14 a debutat cu dreptul în noua stagiune. Formația pregătită de Dragan Torbica și Sergiu Popa s-a deplasat în acest weekend la Baia Mare, acolo unde a avut primele trei meciuri ale sezonului.

 

Astfel, în cadrul Fazei I Zonale, U-BT a dat piept cu LPS Târgu Mureș, CSM Târgu Mureș și Wildcats Baia Mare. Turneul a fost găzduit de către maramureșeni, iar alb-negrii au obținut victorii pe linie.

 

Mai exact, U-BT a învins-o pe LPS Târgu Mureș cu 144-23, apoi a răpus-o pe CSM Târgu Mureș cu 120-51. În ultimul meci desfășurat duminică, gruparea clujeană a depășit-o pe Wildcats Baia Mare cu scorul de 101-45.

 

Returul turneului din cadrul Fazei I Zonale este programat peste două săptămâni. Orașul gazdă nu a fost încă stabilit.

 

Dragan Torbica, antrenor U-BT U14

 

Sunt foarte mulțumit de efortul depus de copii și de calitatea pe care au arătat-o în timpul meciurilor. Țin să îi felicit. Ultimul joc, împotriva gazdelor, a fost unul mai dificil decât o arată scorul, dar ne-am descurcat grozav. Am întâlnit o echipă atletică, însă i-am luat tare și i-am condus cu 32-3. Ne-am apărat foarte bine și am jucat colectiv. De asemenea, părinții au fost un sprijin important pentru noi și vreau să le mulțumesc! 

Parteneri