imagine articol

Medalie de bronz pentru echipa U14

În acest sfârșit de săptămână, echipa U14 a participat la turneul final de la Ploiești. Baschetbaliștii pregătiți de Dragan Torbica și Sergiu Popa se întorc acasă cu medaliile de bronz, după ce au câștigat finala mică împotriva celor de la CSU Știința București.

 

Turneul a demarat miercuri, 1 martie, iar U-BT a depășit-o pe ACS Alpha Team Sport Sibiu cu scorul de 81-67. Am început meciul în forță, în condițiile în care am izbutit 28 de puncte în primele 10 minute. Drept urmare, alb-negrii n-au întâmpinat mari emoții până la final. Darius Miron a avut 18 puncte, 6 recuperări și 2 pase decisive, în vreme ce Alexandru Câmpean și Cezar Mincu au combinat pentru 20 de puncte.

 

Mai departe, U-BT a răpus-o pe CSM CSU Oradea cu 64-59. Jocul a fost echilibrat, iar orădenii și-au impus ritmul pe final. Din fericire, am fost mai puternici. Darius Miron s-a evidențiat cu 15 puncte, 6 recuperări și 2 pase decisive.

 

Din păcate, am pierdut cu Dan Dacian București, scor 78-57, și în semifinala cu CSM Petrolul Ploiești, scor 75-65. A venit finala mică, una pe care U-BT și-a adjudecat-o cu 52-39. Din punct de vedere defensiv am strălucit în primul sfert, în care adversarii au marcat doar 5 puncte. Apoi am mers în linie dreaptă și am obținut medaliile de bronz. Sebi Lăpuște ne-a condus spre victorie prin cele 12 puncte, 10 recuperări și 2 pase decisive. Darius Miron s-a evidențiat prin 11 puncte, 9 recuperări și un assist.

 

La finalul turneului, Darius Miron s-a regăsit în echipa ideală a întrecerii, primind o distincție în acest sens.

 

 

Dragan Torbica, antrenor U-BT U14

 

După 9 meciuri în ultimele 10 zile, probabil mai multe ca în NBA, și foarte mulți kilometri parcurși, mă declar extrem de fericit. Sunt mulțumit de calitatea jocurilor și de rezultatele obținute. Organizarea turneului a fost foarte bună, părinții ne-au împins de la spate și arbitrajul a fost bun. Mai avem mult de muncă și vom continua pe acest drum. 

 

 

HAIDE "U"
9

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA Invest