imagine articol

Juniorii U14 se califică la pas la turneul final

Obiectiv îndeplinit pentru echipa U14 a clubului nostru. U-BT a reușit să se califice la turneul final al campionatului, după ce a impresionat în acest weekend, cu ocazia meciurilor jucate la Tulcea. 

 

Baschetbaliștii lui Mihai Racovițan au obținut victorii pe linie pentru a merge în faza decisivă a întrecerii. Mai exact, în prima partidă, clujenii au trecut de Raptors Berceni cu 89-52. Apoi, am învins-o pe Stomart Iași cu 81-30.

 

De departe, cea mai așteptată confruntare a fost împotriva celor de la Dan Dacian București. În acest caz, U-BT s-a dovedit a fi mai puternică. Am depășit-o și pe CSM Oradea cu 67-62, iar în ultima dispută nu am întâmpinat probleme în fața gazdelor de la CSȘ Tulcea, scor 70-45.

 

U-BT are 18 victorii la categoria U14, pierzând un singur meci. 

 

Mihai Racovițan, antrenor U-BT U14

 

 

Mă bucur că am reușit să câștigăm toate cele 5 meciuri. Am avut o prestație destul de bună, ne-am dat seama unde trebuie să mai progresăm. Una peste alta sunt mulțumit de acest turneu. Băieții s-au comportat exemplar și cel mai important că ne-am întors toți sănătoși. Vrem să facem o figură frumoasă la turneul final, dar mai sunt 3 săptămâni de lucru până atunci. Le mulțumim părinților care au străbătut toată țara pentru a fi alături de noi la Tulcea.

HAIDE "U"
0

Parteneri