imagine articol

Juniorii U14 continuă parcursul dominant din campionat

Acest weekend a adus noi victorii pentru echipa U14 a clubului nostru. Echipa pregătită de Dragan Torbica și Sergiu Popa s-a deplasat la Oradea, acolo unde a disputat sâmbătă două partide.

 

În primul meci, U-BT a depășit-o într-o manieră autoritară pe CSM VSK Târgu Mureș cu scorul de 94-34. Apoi, tot sâmbătă, alb-negrii s-au impus cu 101-45 în fața celor de la CSȘ Brașovia Brașov.

 

Astfel, clujenii ajung la 21 de victorii în campionat și nu au fost învinși până la ora actuală. Din punct de vedere statistic, Darius Miron este liderul nostru, acumulând medii de 16.6 puncte, 6.4 recuperări și 3.0 pase decisive. Deși este mai mic cu un an, Sebastian Lăpuște joacă și la categoria U14, acolo unde are statistici de 14.0 puncte, 4.3 pase decisive și 3.3 recuperări.

 

Turneul de la Oradea a fost o bună încălzire pentru juniori înainte de deplasarea în Spania. Mai exact, pe copiii noștri îi așteaptă partide în EYBL. 

HAIDE "U"
0

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit