imagine articol

Antrenorul Flavius Lăpuște și trei juniori au fost convocați la o acțiune a naționalei U14

O nouă acțiune de selecție națională va avea loc în această lună la Cluj-Napoca. Mai exact, cei mai talentați juniori U14 din România vor efectua pregătire în perioada 20 decembrie – 30 decembrie 2021. 

Printre juniorii de perspectivă se numără Radu Cepoi, Ștefan Kelemen și Robert Uță de la Academia U-BT. Aceștia se vor antrena și vor fi monitorizați de tehnicienii importanți din baschetul juvenil românesc. Printre ei se va regăsi și Flavius Lăpuște.  

Nu este pentru prima dată când Federația Română de Baschet organizează o asemenea acțiune. Prin aceste selecții, oficialii din țara noastră doresc să îi obișnuiască pe juniori cu atmosfera unei echipe naționale și să formeze generații cât mai puternice în vederea participărilor la campionatele europene.

Flavius Lăpuște, antrenor U-BT U14

Este o acțiune benefică din punct de vedere al antrenamentului și al feedback-ului față de munca lor. Sunt antrenamente cu majoritatea jucătorilor buni de la echipele concurente. Eu zic că este o acțiune bună din toate punctele de vedere.

Ștefan Kelemen, jucător U-BT U14

Convocarea la lotul național este întotdeauna un prilej de bucurie pentru mine, deoarece baschetul este sportul meu preferat. În plus, am ocazia să mă revăd cu prieteni și colegi din toată țara. Este totodată și o onoare să fac parte din lotul reprezentativ pentru categoria mea de vârstă. Acest lucru mă obligă să devin mai bun, să evoluez. Hai România! 

Radu Cepoi, jucător U-BT U14

Convocarea la viitoarea acțiune a lotului național este o realizare importantă pentru mine și reprezintă o reușită a muncii la echipa de club, sub îndrumarea antrenorilor. Doresc ca fiecare participare la acțiunile lotului național să îmi ofere șansa să progresez alături de cei mai bui jucători la categoria mea de vârstă și să învăț cât mai multe de la antrenorii lotului național. 

Robert Uță, jucător U-BT U14

Sunt fericit și onorat la fiecare convocare la echipa naționala. Îmi doresc sa învăț de la cei mai buni antrenori și să cooperez cu cei mai talentați copii din țară. La antrenamente îmi pot îmbunătăți calitătile, deci trebuie să fie tratate cu seriozitate. Sunt dedicat baschetului si consider că această convocare este o oportunitate, chiar dacă este Crăciunul.

HAIDE "U"
9

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniTudor TailorTransylvania Recovery CenterReco Sport